Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Yüreğir Belediyesi Yaz Kur’an Kursları başladı

Yüreğir Belediyesi Yaz Kur’an Kursları başladı

HAYDİ ÇOCUKLAR KUR’AN ÖĞRENMEYE!

 

 

HAYDI ÇOCUKLAR KUR’AN ÖGRENMEYE!

Yüregir Belediyesi Kültürevlerinde Yaz Kur’an Kurslari basladi. Kurslarda ahlaki degerler, kardeslik, vatan sevgisi, birlik ve beraberlik konularinin da islenecegini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir bütün çocuklari Kur’an-i Kerim ögrenmeye davet etti.

 

Yüregir Belediyesi’nin Yüregir Ilçe Müftülügü ile birlikte düzenledigi Yaz Kur’an Kurslari tüm kültürevlerinde basladi. Hafta içi her gün 09.00 ile 12.00 saatleri arasinda verilen kurslara 7 yas üzeri çocuklar katilabiliyor.


Yüregirli çocuklari Kur’an-i Kerim ögrenmeye davet eden Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “En degerli varliklarimiz, gelecegimiz çocuklarimizdir. Çocuklarimiza birakacagimiz en güzel miras iyi bir ahlak ve Allah sevgisidir. Sosyal, kültürel, sportif ve egitsel faaliyetlerin sürdürüldügü tüm kültürevlerimizde Yaz Kur’an Kurslarimizi da baslattik. Kurslarimizda ahlaki degerler, kardeslik, vatan sevgisi, birlik beraberlik konularina da agirlik verecegiz.

 

Yavrularimiz kutsal kitabimiz Kur'an-i Kerim'i yüzünden okumayi ögrenecek, belirli sureleri ezberleyecek, peygamberimiz Hz. Muhammed'in örnek hayati ve Kur'an-i Kerim'in genel muhtevasi hakkinda bilgiler edinecekler. Çocuklarimizin oyun, eglence havasi içinde, sikilmadan, bunalmadan ve bikmadan kursumuzu tamamlamalarini önemsiyoruz.” seklinde konustu.
Kültürevlerinde Yaz Kur’an Kurslarina katilan çocuklar düzenlenen çesitli etkinliklerle de eglenceli vakit geçiriyorlar.

 



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli